ARTIESTEN GEZOCHT!!!

De Stichting Kunst & Cultuur Jordaan & Gouden Reael zoekt elk jaar weer naar unieke artiesten en groepen voor de invulling van het programma Hofjesconcerten en Najaarsconcerten. Onze concerten vinden plaats op bijzondere locaties in de buurt, zijn kleinschalig, georganiseerd door vrijwilligers, gratis toegankelijk voor een gevarieerd publiek uit de wijken Jordaan en Gouden Reael. Wilt u hieraan meewerken? Dan horen we graag van u.

We zijn op dit moment nog op zoek naar artiesten voor ons najaarsprogramma 2021 en het programma 2022.

Voorwaarden

We vergoeden onze artiesten volgens de Kleine Vergoedings Regeling Artiesten (KVR).

Gezien het kleinschalige karakter en de beperkte ontvangen subsidie kunnen we per concert een bedrag vergoeden ter grootte van de KVR voor maximaal 5 artiesten.

Dit doen we op basis van een ingezonden factuur.

De concerten duren doorgaans een uur, van 15:00 tot 16:00 op een zondag. Opbouwen kan vanaf 14:00. Om 17:00 moeten we het terrein weer schoon achterlaten.

Concerten worden digitaal opgenomen en kunnen, gedurende het lopende concertseizoen, worden teruggekeken via deze website. Mochten overheidsmaatregelen publiek niet of beperkt toestaan, dan kan de stichting ervoor kiezen enkel een digitaal concert aan te bieden. In zo'n geval vindt de opname in principe plaats op dezelfde zondag, maar dan wat eerder: om 12 uur, zodat het concert op de tijd van de gebruikelijke live uitvoering online kan staan.

Selectieprocedure

Tijdens haar maandelijkse vergadering beoordeeld de werkgroep van de stichting iedere maand binnengekomen artiesten aan de hand van minimaal 3 beeld en/of geluidsfragmenten.

Daarna zal een contactpersoon de uitkomst daarvan met u delen. Mocht er interesse bestaan in samenwerking maar is het programma al volzet, dan komt uw inzending "op de plank".

N.B. In principe wordt een artiest voor niet meer dan 2 optredens (in verschillende seizoenen) uitgenodigd om diversiteit van de programmering te garanderen.

Aanmelding Artiesten voor Hofjesconcerten