VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

 

Misschien ben je er toevallig een keer langsgelopen, of ben je juist een vaste bezoeker. De hofjesconcerten in de Jordaan zijn iedere lente en zomer vaste prik. Buiten op een binnenplaats, op een pleintje of zoals de naam als zegt, in een hofje. De meest uiteenlopende muziekgenres passeren de revue: van jazz, folk, klassiek tot pop, R&B en Latin. Bezoekers zijn vaak zo enthousiast, dat ze de optredens steevast in hun agenda zetten en iedere keer weer terugkomen.

Het is niet alleen vermakelijk voor het publiek, ook als je deel uitmaakt van de organisatie pluk je de vruchten van je werk: ook jij kunt meegenieten van de muziek. Dat niet alleen, je kunt met voorstellen komen voor artiesten, hebt contact met hen, mag ze aan- en afkondigen voor en na het concert en je helpt met opbouwen en opruimen. Direct daarna evalueren we het optreden met z’n allen onder het genot van een drankje.

Hou je van muziek, organiseren, sfeer creëren en gezelligheid, weet je van aanpakken en durf je je zegje te doen? En kun je de verantwoordelijkheid aan om zelfstandig een zondagmiddagconcert voor te bereiden? Dan zouden wij jou er graag bij hebben als vrijwilliger.

Hoe? Door een berichtje te sturen aan hofjesconcertenadam@gmail.com

Klik op de volgende link: Vacature.pdf om meer informatie te downloaden over de verschillende rollen binnen K&C.

We kijken er naar uit van je te horen!