ARTIESTEN GEZOCHT!

 

De Hofjes- en Pleinconcerten zijn een begrip in de Jordaan en Gouden Reael. Onze concerten vinden plaats op bijzondere locaties in deze Amsterdamse buurten, en worden georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers in samenwerking met bewoners van de hofjes. De concerten zijn kleinschalig, tellen maximaal 100 toehoorders én zijn gratis toegankelijk voor een gevarieerd publiek uit de buurt. We verheugen ons in veel terugkerende bezoekers. Vandaar dat we jaarlijks wisselende, unieke artiesten programmeren.

 

Wilt u als artiest of gezelschap optreden in de binnenstad van Amsterdam? Dan horen we graag van u.

Ons programma voor lente/ zomer 2024 is inmiddels volledig geprogrammeerd maar we zijn altijd op zoek naar artiesten voor 'op de plank' .

 

Voorwaarden

De Stichting Kunst & Cultuur Jordaan en Gouden Reael vergoedt artiesten volgens de Kleine Vergoedingsregeling (KVR).

De vergoeding bedraagt €163,- plus €25,- séjour per persoon.

Gezien het kleinschalige karakter van het optreden en de beperkte subsidie die onze stichting ontvangt kunnen we per concert aan maximaal vijf artiesten een vergoeding verstrekken. Dit doen we op basis van een ingezonden factuur.

De concerten vinden plaats op zondagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur. Opbouwen kan vanaf 14.00 uur en om 17.00 uur moeten we het terrein weer schoon achterlaten.

 

Selectieprocedure

Tijdens de maandelijkse vergadering beoordeelt de werkgroep alle inzendingen van artiesten aan de hand van minimaal drie beeld- en/of geluidsfragmenten.

Daarna zal onze contactpersoon de uitkomst van die beoordeling met u delen. Als we interesse hebben maar er geen ruimte meer is in de programmering, dan komt uw inzending op de plank. We nemen dan contact op zodra er ruimte is voor uw muziekstijl.

In principe wordt een gezelschap voor niet meer dan twee optredens, in verschillende seizoenen, uitgenodigd om diversiteit van onze programmering te garanderen.

Aanmelding Artiesten voor Hofjesconcerten

Naam Artiest/Groep *
E-mail adres contactpersoon *
Telefoonnummer contactpersoon *
Naam Contactpersoon *
Korte biografie & omschrijving van het programma *
Links naar uw fragmenten (min. 3 voor een goede beoordeling) *