ARTIESTEN GEZOCHT!!!

De Stichting Kunst & Cultuur Jordaan & Gouden Reael zoekt elk jaar weer naar unieke artiesten en groepen voor de invulling van het programma Hofjesconcerten en Najaarsconcerten. Onze concerten vinden plaats op bijzondere locaties in de buurt, zijn kleinschalig, georganiseerd door vrijwilligers, gratis toegankelijk voor een gevarieerd publiek uit de wijken Jordaan en Gouden Reael. Wilt u hieraan meewerken? Dan horen we graag van u.

Ons programma voor 2023 is inmiddels volledig geprogrammeerd, maar we zijn altijd op zoek naar artiesten voor "op de plank" voor volgende jaren.

Voorwaarden

We vergoeden onze artiesten volgens de Kleine Vergoedings Regeling Artiesten (KVR). Op moment van schrijven is dit 163 EUR p.p. met 25 EUR sejour. Daarnaast zijn we aangemeld bij het Nationaal Podium Plan. Dat betekent dat er een extra vergoeding komt bovenop de KVR.

Gezien het kleinschalige karakter en de beperkte ontvangen subsidie kunnen we per concert een bedrag vergoeden voor maximaal 5 artiesten.

Dit doen we op basis van een ingezonden factuur.

De concerten duren doorgaans een uur, van 15:00 tot 16:00 op een zondag. Opbouwen kan vanaf 14:00. Om 17:00 moeten we het terrein weer schoon achterlaten.

Selectieprocedure

Tijdens haar maandelijkse vergadering beoordeeld de werkgroep van de stichting iedere maand binnengekomen artiesten aan de hand van minimaal 3 beeld en/of geluidsfragmenten.

Daarna zal een contactpersoon de uitkomst daarvan met u delen. Mocht er interesse bestaan in samenwerking maar is het programma al volzet, dan komt uw inzending "op de plank".

N.B. In principe wordt een artiest voor niet meer dan 2 optredens (in verschillende seizoenen) uitgenodigd om diversiteit van de programmering te garanderen.

Aanmelding Artiesten voor Hofjesconcerten

Naam Artiest/Groep
E-mail adres contactpersoon
Telefoonnummer contactpersoon
Naam Contactpersoon